Amenajarea baii unei pensiuni turistice

Trebuie citite

Din dorinta de a oferi celor care le trec pragul o experienta cat mai placuta, in vederea aprecierii serviciilor primite, gazduirea calduroasa a turistilor este pe primul plan pe lista asteptarilor si a provocarilor pentru proprietarii de pensiuni.

Intr-un restaurant, cafenea sau oricare alt loc dedicat clientilor sau turistilor, pe langa atentia acordada personalului de lucru, aspectul decorativ este un lucru important de care trebuie sa tinem cont in orice moment. Daca se creeaza o atmosfera placuta si serviciul primit este cel adecvat, clientii vor reveni mereu cu placere.

Cand vorbim despre decorare, pe langa camere, sala si bar, nu trebuie sa acordam o atentie scazuta baii. Se spune ca felul in care sunt ingrijite baile, si atentia acordata curateniei acesteia, spune totul despre locul in care suntem. De aceea o baie curata si ordonata poate imbunatati cu mult imaginea de ansamblu.

Pentru a le oferi invitatilor nostri o sedere cat mai placuta, putem tine cont si de urmatoarele sfaturi.

Alege finisaje tratate impotriva depunerilor de calcar

Atunci cand vorbim de o camera de baie de pensiune, avem de-a face cu o incapere de dimensiuni reduse. De aceea, amenajarea ei trebuie sa tina cont de condensul ce se poate forma pe pereti si podea.

Depunerile de calcar nu presupun un risc asupra sanatatii, insa nici nu ofera o priveliste ce invita la relaxare. Pe langa neplacerea provocata turistilor, depunerile de calcar trebuie curatate cu solutii speciale, ceea ce ar creste costul si timpul necesar efectuarii curateniei.

Citeste continuarea aici: Amenajarea baii unei pensiuni turistice

Mai multe articole

Ultimele articole