Care sunt cele mai sanatoase surse de proteine?

Trebuie citite

Proteinele nu sunt doar pentru persoanele acele musculoase care cauta mereu sa isi accentueze masa musculara, ci sunt pentru toata lumea. Vedeti voi, proteinele joaca un rol important in corp, influentand starea parului, unghiilor, pielii si chiar si repararea muschilor.Imediat dupa ce ati facut un antrenament dur si muchii incep sa va doara, proteina este cea care repara micro-rupturile din muschi. Binenteles, asta nu inseamna ca ar trebui sa consumati surse de proteine doar dupa exercitii, ci trebuie sa le incorporati in dieta voastra zilnica.

Intrebarea este, unde puteti gasi cele mai sanatoase surse de proteine?

1. Carnea de curcan Nu trebuie sa va limitati la a manca curcan doar de sarbatori pentru ca acest aliment este una dintre cele mai sanatoase surse de proteine. Este format din aprox. 93 pana la 99% carne slaba si are in jur de 27 de grame de proteine. Va puteti face un sandwich cu curcan sau il puteti pune in salata.

2. Carnea tocata slaba O alta sursa de proteine este carnea tocata slaba. Ati putea crede ca este nevoie sa mancati multa astfel de carne pentru a putea insera o cantitate adecvata de proteine in sistem; dar nu este adevarat. Doar 85 de grame de carne tocata slaba va pot aduce 22 de gr. de proteine.

Citeste continuarea articolului aici: Care sunt cele mai sanatoase surse de proteine?

Mai multe articole

Ultimele articole