Cele mai cunoscute carti erotice

Trebuie citite

Literatura erotica este in mare parte despre povesti de dragoste captivante, fierbinti. Exista carti erotice care iti vor stimula imaginatia.

Multi oameni au avut deja experienta in literatura erotica. Aceasta include carti erotice care se ocupa de evenimente sexuale, in care supunerea si dominarea joaca un rol ca iubirea, pofta si pasiunea.

Si, desi acestui gen de carte i s-a permis sa experimenteze multa aprobare si respingere in acelasi timp, nu exista nicio indoiala ca exista destui cititori care sunt interesati de literatura erotica. Si astfel, cartile erotice au dreptul absolut de a exista.

Carti erotice online

Descopera povesti cu furnicaturi, pofta pura si dragoste pasionala. Lasa-te sedus de selectia de carti erotice online, in care exista o lume plina de aventuri placute si povesti senzuale.

Cartile erotice online se caracterizeaza prin descrieri detaliate ale sentimentelor si actiunilor. Viata personajelor principale este aratata in forma sa pura si nealterata. De la bucurie la tristete pana la speranta – cartile erotice online detin numeroase surprize. Literatura erotica vorbeste ambelor sexe, si multe dintre carti sunt scrise in primul rand pentru femei.

Top carti erotice

Erotismul este un punct important in lucrari, dar nu singurul. Accentul este pus pe dorintele si nevoile personajelor. Prima carte din topul nostru, este Cincizeci de umbre ale lui Gray scrisa de autorul britanic EL James.

Este o trilogie care a fost vanduta in peste 100 de milioane de exemplare in toata lumea. Datorita succesului sau mare, romanul a fost deja transformat intr-un film.

In centrul romanelor erotice se afla studenta Anastasia Steele, in varsta de 21 de ani, care are o relatie cu miliardarul Christian Grey. Mai presus de toate, descrierea detaliata a practicilor BDSM a provocat senzatie, astfel incat aceasta carte erotica de top sa nu lipseasca din nicio biblioteca.

Citeste continuarea aici: Cele mai cunoscute carti erotice

{{clean2}}

Mai multe articole

Ultimele articole