Cum sa va contactati ingerul pazitor

Trebuie citite

Inger pazitor, ghid spiritual, animalul totem, stare superioara de spirit…oricum doriti sa o numiti, aceste fiinte supranaturale sunt din ce in ce mai cautate pentru a se crea un contact cu lumea reala. Haideti sa fim sinceri; viata pe Pamant poate parea extenuanta, poate crea confuzie si mai mult, poate fi chiar infricosatoare uneori.Dar invatand sa intram in legatura cu ingerul pazitor, acesta ne poate ajuta in decursul calatoriei noastre prin aceste „ape tulburi” pentru a naviga din nou catre claritate.

Timpul pe care il petrecem pe Pamant poate parea extrem de infricosator si izolant, dar ingerul nostru pazitor vrea sa fim constienti de prezenta lui in tot ceea ce facem si de faptul ca doreste sa ne ajute, sa ne ghideze de-a lungul caii noastre individuale in viata.

Se poate sa fi incercat sa contactati ingerul dumneavoastra pazitor si sa nu fi reusit, sau poate vi s-ar fi parut interesant sa faceti asta, dar nu ati incercat niciodata. Indiferent de situatie, in articolul de mai jos vom prezenta cateva metode prin care sa intrati in contact cu ingerul dumneavoastra pazitor.

Iata cum va puteti contacta ingerul pazitor:

Fiti mai atenti la mediul fizic ce va inconjoara, dar si la comportamentul dumneavoastra in relatie cu acesta

Uneori, ingerilor pazitori le place sa comunice cu noi prin intermediul unor senzatii fizice, asa ca nu trebuie sa faceti nimic inafara de a fi constienti de starea in care va aflati.

Spre exemplu, daca simtiti fiori fara vreun motiv real, sau pur si simplu simtiti ca cineva sau ceva se afla in aceeasi incapere cu dumneavoastra, acestea ar putea fi semne ca ingerul pazitor incearca sa va contacteze.

Atunci cand apare ceva in mediul fizic in care va aflati, fara a putea numi sursa acelui lucru, realizati prezenta ingerilor dumneavoastra pazitori care incearca sa va contacteze. Daca acordam mai multa atentie mediului inconjurator si incercam sa constientizam senzatiile pe care le traim in acel moment, vom avea mai mari sanse de a contacta ingerul pazitor.

Citeste continuarea articolului aici: Cum sa va contactati ingerul pazitor

Mai multe articole

Ultimele articole