Masinute de jucarie pentru copilul tau

Trebuie citite

Imediat ce se ridica in picioare, copilul tau deja viseaza la propriile masinute. Pentru cei mai mici soferi, vei gasi diverse masinute pentru copii, concepute ca masini de curse, masinute de pompieri, de politie, macarale, camioane etc.

Exista o selectie mare de masinute pentru copii si fiecare parinte va fi incantat sa-i indeplineasca visul copilului cumparandu-i masinuta dorita, cu care sa poata pleca intr-o calatorie incitanta si, cel mai important, absolut sigura.

Masinute electrice

Masinutele propulsate de un motor electric prin apasarea unei pedale sau a unei telecomenzi, de obicei au mai multe moduri de viteza inainte (cel mai adesea de la 3 la 15 km/h), si pot fi comutate in marsarier. Unele masinute electrice sunt copii ale masinilor reale de la BMW, Mercedes, Porshe etc.

Exista urmatoarele tipuri principale de masinute electrice pentru copii: jeep-uri (SUV-uri), masini electrice clasice pentru copii (tip sedan), ATV-uri si motociclete. Exista vehicule cu una sau doua roti motrice, primele sunt proiectate pentru o sarcina de pana la 20-25 kg, iar celelalte doua pot rezista pana la 60 kg.

Majoritatea modelelor au un principiu similar de functionare: cand apesi pedala, masinuta electrica merge inainte, iar daca iei piciorul de pe pedala, se opreste. Masinuta electrica pentru copii mici este usoara si compacta in dimensiuni, porneste lin si dezvolta o viteza mica.

Parintele poate controla directia si viteza de miscare cu ajutorul telecomenzii. Masinuta electrica pentru copii cu panou de control, permite parintilor sa corecteze directia de miscare si sa corecteze greselile copilului la condus.

Masinute de colorat

Masinutele de colorat sunt imagini simple pentru copii de 2-3, 3-4 ani, pe care copiii trebuie sa le pictezi singur. Ele pot fi descarcate si tiparite pentru copii gratuit in orice format individual sau toate odata la o calitate foarte buna.

De obicei, A4 este cel mai convenabil format. Masinutele de colorat vor atrage toti copiii, in special baietii. Paginile de colorat cu masini amuzante din desene animate, camioane, autobuze pot fi vopsite in diferite culori cu creioane, markere sau vopsele.

Cu ajutorul unor astfel de pagini de colorat, copiii pot invata sa deseneze singuri masini.

Masinute copii

Citeste continuarea aici: Masinute de jucarie pentru copilul tau

Mai multe articole

Ultimele articole