Airsoft poate fi încă un sport de nișă, dar este în creștere în popularitate în fiecare an. Astfel,  și în România începe să se dezvoltă una dintre cele mai mari comunități de airsoft. 

Include elemente de joc în echipă, strategie militară, necesită activitate fizică și tragere precisă. Oricine își poate găsi o pasiune în airsoft, pentru că este foarte divers și dă multe emoții și senzații tari. Haide să aflăm ce este și cum să îți începi aventura airsoft!

Airsoft, un joc de simulare de luptă destinat în principal pasionaților oferă multe oportunități de a trăi experiențe noi pentru participanții săi. 

Pe lângă aspectul său militar, Airsoft este și un joc destul de violent, ideal pentru amatorii de senzații tari. Te îndoiești de asta? Descoperă câteva motive bune pentru a-l practica.

Reguli de airsoft.  Te afli printre cei care ar putea fi interesat?

Replicile airsoft București sunt inseparabile de airsoft. Acestea sunt replici ale armelor la scară 1:1, pe care le poți folosi și tu, dar cu muniție diferită. 

În airsoft se folosesc bile de plastic de 6 mm și este 100% sigur să te joci cu ele. Replicile Airsoft în sine sunt disponibile fără niciun permis, astfel încât fiecare dintre noi poate alege și cumpăra o replică de armă pentru noi înșine.

Poți alege dintr-o mare varietate de pistoale replici: revolvere, pistoale, puști și chiar lansatoare de grenade. Le poți folosi în propria grădină sau poți participa la trageri cu airsoft. 

Ele pot varia foarte mult, dar de obicei implică două echipe adverse, iar prima care învinge inamicul, câștigă. Unele lupte sunt inspirate și din manevre militare sau scenarii de bătălii și războaie moderne. 

Acesta este motivul pentru care airsoft București atrage nu numai pasionații de arme și împușcături, ci și pasionații de istorie.

Airsoft este, de asemenea, o modalitate excelentă de a fi activ fizic, de a socializa și de a-ți petrece timpul liber într-un mod interesant. Jocurile de airsoft durează de obicei câteva ore, dar există și evenimente care sunt planificate chiar și pentru întregul weekend. Așa că poți alege cea mai bună opțiune pentru tine.

Cum poți participa la primul tău joc de airsoft?

Dacă airsoft te interesează, nimic nu te împiedică să te alăture unei echipe. Poți aduna un grup de prieteni și poți organiza singur astfel de lupte, dar o opțiune și mai bună este să participi la un eveniment pregătit profesional. Jocurile de airsoft au loc regulat în multe orașe din țară. 

Poți să mergi fie cu propria echipă, fie să te alături unei echipe create de organizatori și să urmezi în prealabil un curs de pregătire pentru începători. 

De asemenea, este interesant să te uiți la forumurile locale și grupurile tematice din rețelele sociale, unde sunt create inițiative de airsoft la nivel local sau național.

Dacă nu te simți pregătit să participi imediat la o luptă cu airsoft, poți oricând să exersezi tragerea la țintă. Pentru a face acest lucru, vei avea nevoie de o replică de airsoft și bile airsoft, pe care le poți cumpăra, de exemplu, din magazinele online. 

La început, se recomandă să alegi unul dintre cele mai simple modele, care îți va permite să te familiarizezi cu funcționarea și utilizarea replicilor. 

Suntem încrezători că, odată ce vei simți un gust de airsoft competitiv, vei dori să joci mai mult. Apoi vine timpul pentru unelte mai avansate, dar nu ai nevoie de asta la început. 

Cel mai important lucru este deschiderea ta către noi impresii, buna ta dispoziție, disponibilitatea ta de a juca în echipă și de a te distra! Vei putea face loc viselor tale din copilărie cu arma ta care este o replică exactă a unei arme de foc adevărate.

2 thoughts on “Airsoft – pentru cine este?

  1. Mi-a placut faptul ca autorul a subliniat importanta fair play-ului si respectului fata de ceilalti jucatori in timpul partidelor de airsoft. Aceste valori sunt esentiale pentru a avea o experienta placuta si pozitiva in acest sport.

  2. Articolul este foarte interesant si clarificator pentru cei care sunt la inceput in lumea airsoft-ului. Explicatiile despre regulile de siguranta, echipamentul necesar si modul de desfasurare a jocurilor sunt foarte bine structurate si usor de inteles.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *