Procesul de imbatranire a corpului este natural. Pe masura ce inaintam in varsta, corpurile noastre produc din ce in ce mai putin colagen si retin mai multa grasime. Asta duce inevitabil la aparitia ridurilor, a celulitei si a altor semne vizibile ale imbatranirii.

Ce se poate face pentru a intinde pielea si a scapa de celulita?

In fiecare an dupa varsta de 20 de ani, pierdem in jur de 1% din colagenul din organism, iar in decada a treia a vietii noastre acest lucru incepe sa se vada sub forma pielii lasate si a lipsei de fermitate. 

Tehnologia avanseaza ametitor si asta ne ofera o multime de avantaje. Unul dintre aceste avantaje este reprezentat de venus legacy, care este un tratament recunoscut la nivel mondial.

Acest tratament combina campurile electromagnetice pulsate cu frecventa radio multi-polara care produc o matrice de caldura linistitoare si terapeutica pentru pielea dumneavoastra. 

Care e procesul prin care acest tratament isi face efectul?

Fermitatea pielii, reducerea ridurilor si reducerea celulitei sunt posibile datorita faptului ca frecventa radio multi-polara provoaca o reactie termala care stimuleaza procesul de vindecare naturala in organism. Acest process de vindecare natural face ca pielea sa se contracte, astfel ajungandu-se la o piele mai ferma, o reducere a ridurilor si a celulitei. 

La ce sa ma astept de la acest tip de tratament?

Pentru ca este un tratament non-invaziv si lipsit de durere, poti sa te astepti ca senzatia simtita in timp ce esti supusa procedurilor sa fie ca cea a unui masaj cu pietre fierbinti. Ca durata, o sedinta dureaza 30 de minute si progresul ar trebui sa se vada dupa mai multe sedinte, in functie de partea corpului care este supusa tratamentului.

Ce face special acest tip de tratament?

Dispozitivul care aplica tratamentul este construit astfel incat sa ofere un feedback termal in timp real, de aici si confortul care este garantat pe durata sedintei. 

Fiind o forma de tratament non-chirugicala si non-invaziva si, de asemenea fara durere, putem afirma cu siguranta ca venus legacy se afla in topul preferintelor persoanelor care vor sa isi tonifieze pielea si sa scape de celulita.

Inca un mare avantaj al acestui tip de tratament este ca nu trebuie sa te pregatesti in vreun fel dinainte pentru el. Eventual puteti aduce o perna la sedinte, pentru ca va fi atat de placut incat s-ar putea sa adormiti!