Cum poti cumpara masa de bucatarie potrivita pentru casa ta?

Trebuie citite

Cauti o masa cu scaune pentru bucatarie care sa dea un nou vibe acestei camere? Vrei o masa de bucatarie moderna, care sa dea mai multa functionalitate spatiului?

Daca ai posibilitatea de a include o masa in bucataria ta, te sfatuim 100% sa o faci. Este un element foarte util in aceasta camera.

Masa din bucatarie este un element important in acest spatiu. La ea familia se va intalni pentru a face principalele mese ale zilei, dar acest lucru va servi si atunci cand gatim sau cand scoatem articolele cumparate de la piata pentru a le pune in frigider.

Masa pentru bucatarie este un obiect off-road pentru toate utilizarile care ii pot fi date. Prin urmare, trebuie sa aiba caracteristici esentiale care sa o faca rezistent.

Dimensiunea mesei de bucatarie

Cel mai important aspect care trebuie luat in considerare este dimensiunea mesei. Alegerea unei mai mici sau mai mari ar trebui sa fie in conformitate cu dimensiunea spatiului de bucatarie.

Daca nu ai spatiu suficient poti opta pentru o masa de bucatarie extensibila, care sa iti fie de folos atunci cand ai musafiri, dar pe care sa o poti strange.

Acest lucru nu poate limita trecerea sau interfera cu munca de bucatarie.

Prin urmare, inainte de a o cumpara, este convenabil sa masurati spatiul pe care doriti sa il utilizati pentru ea, luand in considerare locul pe care il vor ocupa si scaunele care sunt asezate in jurul acesteia.

Case cu bucatarii mari si spatioase

Pentru bucatariile in forma de U sau L, care au de obicei o dimensiune mai mare, cea mai buna optiune este de a plasa masa dreptunghiulara in centrul spatiului pentru a putea sa se miste liber prin restul bucatariei.

Dimensiunea mesei in case mici

In bucatariile mai mici, dimensiunile mesei vor avea mai multa importanta.

De multe ori, o masa rotunjita poate ajuta la castigarea mai mult spatiu de miscare. O alta alternativa daca nu ai prea mult spatiu este sa utilizezi o masa extensibila.

In acest fel vei avea posibilitatea sa o extinzi sau sa o reduci in functie de numarul de invitati de la masa sau de spatiul de care ai nevoie in acel moment.

Spre exemplu, poti cumpara o masa rotunda de bucatarie care va fluidiza mai mult spatiul.

Materialele mesei

Un alt aspect pe care trebuie sa il alegi atunci cand vrei sa cumperi o masa pentru bucatarie va fi materialul din care este confectionata. In prezent, exista mai multe materiale pe care le poti alege pentru masa ta.

Prin urmare, in primul rand, trebuie sa cunosti caracteristicile fiecarui material si stilul de viata pe care il ai in casa.

Un alt aspect la fel de important este faptul ca atunci cand iti cumperi un set de masa si scaune de bucatarie va trebui sa alegi variante practice.

Spre exemplu, o masa de bucatarie din sticla este eleganta, dar este foarte posibil sa nu te ajute prea mult daca ai copii care se joaca in continuu pe langa masa.

Mai multe articole

Ultimele articole