Uleiul de chimen negru are proprietati terapeutice extraordinare, fiind folositor intr-o gama larga de afectiuni.
Se obtine prin presarea semintelor de chimen negru si reprezinta un remediu naturist de exceptie, cunoscut inca din antichitate, cand era utilizat in Egipt, inclusiv de catre faraoni, pentru tratarea a numeroase boli. In plus, uleiul de chimen negru are pret mic, accesibil tuturor.

Uleiul de chimen negru bio egiptean este un produs organic de exceptie, care vine in ajutorul a numerosi bolnavi. Uleiul de chimen negru are beneficii semnificative. Il puteti include in alimentatia zilnica, deoarece scade colesterolul si glicemia, sporind eficienta curelor de slabire.

Administrarea uleiului de chimen negru este recomandata mai ales la salate. Acest ulei este un bun protector al ficatului si al pancreasului, contribuind decisiv la buna functionare a sistemului digestiv.

Uleiul de chimen negru este bun si pentru copii, deoarece este antibacterian si bogat in susbstante nutritive. De asemenea, uleiul de chimen negru are indicatii in problemele pielii si ale parului. Masarea parului cu ulei de chimen negru contribuie la regenerarea si intarirea firelor deteriorate.

Ofertele lunii februarie 2024 la uleiuri esentiale


Parul va deveni puternic, matasos si stralucitor. Pielea raspunde foarte bine la aplicatiile cu acest ulei, care reprezinta o solutie eficienta pentru puncte negre, iritatii, celulita si muscaturi de insecte. Aplicat pe unghiile casante, fragile va ajuta la refacerea si intarirea rapida a unghiilor, care nu se mai rup si rezista usor la tratamentele cosmetice.

De asemenea, uleiul de chimen negru este util in tratarea sinuzitei, a astmului si a alergiilor. Contine fier, fosfor si vitamina E, substante extrem de importante pentru buna functionare a organismului nostru.

Este antiinflamator, antibacterian si hranitor. Uleiul de chimen negru se gaseste si sub forma de capsule. Este un produs bio de exceptie, care asigura regenerarea pielii si a parului si sprijina sitemul digestiv, prin protejarea ficatului si a pancreasului.

Publicare advertoriale SEO contact@xseo.ro