Iluminatul exterior este ceea ce confera unei case finisajul final si care asigura iluminarea cladirii, gradinii sau a oricarui alt corp exterior al cladirii.

Selectia adecvata a corpurilor de iluminat, precum si pozitionarea abila a acestora, in conformitate cu cerintele de iluminare exterioara excelenta, sunt o combinatie care garanteaza o stralucire unica casei sau a gradinii, curtii, terasei etc., noaptea sau la amurg.

Atunci cand alegi corpuri de iluminat exterior, pe langa urmarirea viziunii si a ideilor de iluminat general pentru casa, trebuie sa selectezi si corpurile de iluminat cu suficienta protectie impotriva umezelii si a prafului.

Corpurile de iluminat exterior pot fi partea iluminarii care impresioneaza la prima vedere, creand in vizitator acea senzatie placuta, care sugereaza un grad ridicat de functionalitate si estetica.

Luminile de exterior sunt ideale atunci cand ai nevoie de iluminat de securitate suplimentar sau in scopuri decorative. Exista o gama larga de corpuri de iluminat exterior potrivite pentru gradina, terase, veranda si alei, in toate formele si dimensiunile cu scop multifunctional.

Toate corpurile de iluminat exterior cu lumini LED, din otel inoxidabil si iluminat decorativ, sunt dotate cu protectie IP pentru a le proteja de apa, de la IP44 pana la IP67 si corespund nevoilor utilizatorilor.

Corpuri de iluminat exterior

Corpurile de iluminat exterior de perete nu numai ca dau o nota finala fatadei exterioare a casei tale, dar au si un scop practic prin adaugarea nivelului necesar de securitate.

Majoritatea sunt alimentate de la reteaua electrica, cu un intrerupator in interiorul casei, dar poti gasi si unele cu un senzor de miscare care se vor aprinde la declansarea acestuia.

Pentru trepte poti opta pentru corpuri de iluminat exterior pe fiecare treapta pentru un efect mai bun. Aici optiunile sunt numeroase. Pentru a obtine un aspect profesional distinge peluzele de suprafetele dure.

Ia in considerare amestecarea luminilor cu spoturi, care sa ilumineze masa sau banca din curte, sau o sculptura care sa atraga atentia oaspetilor tai. Iluminarea exterioara incantatoare este relevanta pentru curti, pridvoare, foisor, terase, gradini de flori etc.

Daca doresti sa luminezi gradina, atunci poti opta pentru felinare de gradina, lampi solare distractive in diferite forme etc. In gama vei gasi lampi de gradina, inclusiv plafoane si aplice, corpuri de iluminat cu LED si proiectoare, alimentate de soare, felinare frumoase in diverse culori si forme si corpuri de fatada minimaliste.

In gama de lampi solare vei gasi, pe langa coloane si cilindri clasici, corpuri de iluminat sub forma de animale amuzante, pietre care se amesteca frumos cu gradina si felinare colorate.

Corpurile de iluminat exterior cu LED, fara sau cu sensor, te vor ajuta sa creezi un spatiu mai luminos. De asemenea, exista lampi cu halogen si proiectoare.

Iluminat exterior led

Un spectacol de lumini pentru gradina, pentru parcuri si alei, pentru fatadele caselor, pentru cladiri cu valoare arhitecturala si monumente culturale de astazi, pentru economia de energie poate fi realizat cu iluminat exterior LED.

Aceasta este o solutie foarte usoara si rentabila. Exista cateva tipuri de corpuri de iluminat exterior LED care sunt utilizate pentru iluminatul fatadelor, iluminatul gradinii, iluminatului parcului etc.

In toate tipurile de iluminat exterior enumerate, se folosesc corpuri de iluminat de tip identic, referindu-ne la anumite proiectoare si corpuri de iluminat de fatada.

Dar cel mai important lucru, desigur, este conceptul general de iluminare, precum si distributia in spatiu a corpurilor de iluminat exterior LED selectate.

Atunci cand alegi un corp de iluminat exterior, trebuie sa tii cont de cativa factori si caracteristici, dar cel mai important, de economia de energie. In acest scop poti gasi corpuri de iluminat exterior LED care ofera economie de energie.

Este important ca dispozitivele sa respecte standardele si normele pentru iluminatul exterior, acoperind pe deplin cerintele de protectie IP, adica, protectie impotriva patrunderii in carcasa a prafului si umezelii, siguranta electrica, rezistenta mecanica si durabilitatea la intemperii.

Luminile exterioare cu LED ofera: economii mari de energie de 90% comparativ cu lampa cu incandescenta cu aceeasi luminozitate, durata lunga de viata de pana la 50.000 de ore de functionare fara intretinere, luminozitate 100% imediat, importanta pentru detectoarele de miscare si protectia antiefractie, rezistenta mare la comutare, porniri si opriri frecvente.

{{clean2}}